info

Locatie

Minitheater voor Jazz en Blues
Akkerweg (zijstraat Bruggestraat)
B-8755 RUISELEDE - BELGIUM

Contact

Blues & Jazzclub Banana Peel Ruiselede VZW
Guido Gezellelaan 11
B-8755 RUISELEDE
info@bananapeel.be

Programmatie

Guy Van Hoorebeke
guy@bananapeel.be

Privacy

Banana Peel BLUES&Jazz hecht veel belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en gaat er heel zorgvuldig mee om. Hieronder geven we u duidelijkheid in hoe we dit doen.

We kennen uw rechten omtrent uw persoonsgegevens en respecteren deze. We volgen hierin de Europese GDPR richtlijnen.

We verwerken uw persoonsgegevens enkel voor volgende beperkte doeleinden: om u te informeren over het programma van Banana Peel (nieuwsbrieven, andere mailings) en om uitnodigingen te versturen.

We verwerken enkel de persoonsgegevens die minimaal hiervoor nodig zijn (voor- en achternaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres).

We verzamelen uw gegevens wanneer u online tickets koopt voor activiteiten van Banana Peel en wanneer u zelf gegevens doorgeeft bij het inschrijven op de nieuwsbrief via de website.

We nemen passende technische en organisatorische maatregelen om uw gegevens veilig te bewaren. Ook de derde partijen waarmee we samenwerken volgen de Europese GDPR-richtlijn.

We geven geen persoonsgegevens door aan andere partijen.

We vragen, indien nodig, om uw uitdrukkelijke toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Bij elk contact kan u uw gegevens wijzigen of definitief uitschrijven. Als u vragen heeft of u wenst uit te schrijven, contacteer ons via info@bananapeel.be.

Verkoopsvoorwaarden

De koper erkent voor het afronden van de ticket-aankoop uitdrukkelijk deze algemene voorwaarden ontvangen te hebben, er kennis van genomen te hebben, ze te aanvaarden. Blues & Jazzclub Banana Peel Ruiselede (VZW) handelt als organisator voor de eigen concerten. 123tickets.net (Working Software BV) handelt louter als technisch dienstverlener bij de verkoop van tickets. Als koper sluit u dus de verkoop af met Blues & Jazzclub Banana Peel Ruiselede (VZW).

Tickets worden enkel terugbetaald of omgewisseld indien het evenement wordt afgelast of verplaatst waarbij de nieuwe datum niet past voor de kopers. In die gevallen kan een terugbetaling worden aangevraagd via info@bananapeel.be. Je tickets zullen terugbetaald worden via het betaalmiddel waarmee ze aangekocht werden.

Om misbruik tegen te gaan moeten problemen met of het verlies van tickets ten laatste de dag VOOR het evenement gemeld worden via e-mail op info@bananapeel.be.